Stresscoaching

Gratis introduktionssamtale

Du er velkommen til en gratis introduktionssamtale pr. telefon 2972 9499.

En introduktionssamtale tager typisk 10-15 minutter, hvori jeg forklarer om forløbet og fortæller, hvad du kan forvente, inden du beslutter dig.

Hvad er stress?

Stress opstår, når stresshormonerne Adrenalin og Kortisol sprøjtes ud i kroppen, og de påvirker din psyke og adfærd. Stresshormoner udløses i alle situationer, hvor dit oplevede pres er større end dine oplevede ressourcer. Stress er en naturlig reaktion. Lidt stress kan være okay (du skal på date, og dit hjerte banker). Er din stress arbejdsrelateret – f.eks. i forbindelse med mer-arbejde før en deadline, vil denne stress hurtigt forsvinde og være ovre så snart, situationen er løst - eller efter maks. et par dage. Hvis det tager mere end et par dage at restituere, altså komme af med stressen, er der noget, der skal ændres!

Hvis du ikke har strategier eller løsninger, der virker for dig nu, vil du få stor gavn af det

forløb, jeg tilbyder. Du kommer af med din stress og lærer, hvordan du fremadrettet kan forebygge den.

 

Forløbet

Et stresscoaching-forløb hos mig vil typisk være over 7 gange med en ugentlig coaching de første 3 til 4 uger og herefter med ca. 2 ugers mellemrum. Mellem vore aftaler løser du de opgaver, vi har aftalt.

Coachingen foregår oftest på min adresse og kan kombineres med videomøder.

 

Hvorfor vælge mig?

Med Danmarks oprindelige stresscoachuddannelse, Bjarne Toftegård’s ”Forebyg Stress”, som ballast bygger min coaching på en velafprøvet metode med gode resultater.

Min teoretiske viden og praktiske erfaringer gennem 20 år gør forløbet endnu mere effektivt.
 

Hvad du kan forvente

Denne metode har større effekt fra starten af forløbet end andre metoder. Det får dig hurtigere til at håndterer dit job bedre. Er du sygemeldt, kommer du hurtigere tilbage til dit arbejde med denne form for coaching end med andre former for coaching/terapi.

Resultater mv

Udtalelser

Nicolette viser forståelse for min sitation og møder mig, der hvor jeg er.

— Rasmus