Om mig

Nicolette Altholm

Coach og underviser

Vi tager udgangspunkt i din historie -og den er vigtig! Vi samarbejder om at lære af dine erfaringer, leve et godt nu og hvordan du skaber en god fremtid.
Når vi starter dit forløb, er du med på, at jeg giver de værktøjer du skal bruge til arbejdet. Redskaberne og arbejdet er med udgangspunkt i, hvor du er lige nu og hvilke ressourcer du har til at komme videre.

 

Mit derfor
Psykologi og personlig udvikling har optaget mig inden jeg fik sat ord på begreberne. Jeg har altid interesseret mig for mennesker og måske er det derfor, det er naturligt for mig at skabe tillid. Jeg blev overrasket over, at jeg i en meget ung alder blev betroet meget personlige historier og problemstillinger - også uden at have mødt mennesket før.


Det gør jeg for dig

Jeg den, der tager udgangspunkt i, hvordan du har det lige nu og faciliterer broen fra dit nu til dine ønsker til mål. Du skaber din nye virkelighed, med de redskaber du får med
Min absolut spidskompetence er at se de ressourcer du ikke selv har fået øje på endnu eller har glemt du havde.


Anekdote

Aaron var rejst fra hjemlandet Holland til et stort IT-firma i Silicon Vally i gang med en karriere. Aaron havde sagt til en fælles kollega, Anita, at han aldrig havde gjort det, hvis han ikke havde talt med mig. Samtalen Aaron henviste til foregik under en forretningsmiddag 3 år tidligere. For mig havde samtalen været vedkommende og jeg lagde ikke mere i det dengang. Jeg var både glad og imponeret over hans udvikling og følte taknemmelighed over at været en del af det. Jeg fik sået et vigtigt frø.


Baggrund

I 2001 blev jeg NLP og Enneagram træner fra NLP Huset, Jeg startede med at coache og undervise. I 2022 blev jeg stresscoach fra Forebyg Stress ved Bjarne Toftegaard.

Jeg har været ansat i flere forskellige organisationer helt fra små enkeltmandsvirksomheder til store internationale koncerner og det offentlige. Primært inden for økonomi og regnskab samt projektledelse.


Her er jeg nu

I dag trives jeg med, både at være selvstændig coach og ansat som regnskabskonsulent. Nogle vil kalde mig videbegærlig, jeg er nysgerrig på mennesker.

Tager dig til dit næste niveau.

Skab balance i dit liv.