Om mig

Nicolette Altholm

Coach og underviser

Først ville jeg være journalist, men jeg blev regnskabselev i mit første job. Mit karierrehøjdepunkt, rent statusmæssigt, nåede jeg som 28 årrig, da jeg blev udnævnt til regnskab- og økonomichef; et job med ledelsesansvar. Alt var godt i mit fantastiske job, Fedt jobinhold, international sparring med kollegaer i tilsvarende stillinger samt dejlige medarbejdere og kollegaer.


Med en fusion og fision (hhv sammenlægning og opdeling af virksomhed) kunne jeg ikke se et passende job for mig i de nye firmaer. Jeg var igang med at tage kursuser i personlig udvikling og prøvede samtidig kræfter med et job som projektleder. Emner omkring personlig udvikling inspirerede mig så meget, at jeg endte med at blive NLP træner og Enneagram (typologi). Det var der jeg startede med at coache og undervise. 


Jeg har jongleret mellem mit oprindelige fag, undervisning og coaching og det gør jeg stadig. Jeg har været ansat i organisationer helt fra små enkeltmandsvirksomheder, store internationale organisationer og det offentlige. I dag er jeg  både selvstændig coach og ansat som regnskabskonsulent hos Ecovis Svane.


Og tænker du, er der noget tilfælles mellem journalistik, regnskab og coaching? Så siger jeg ja, det er der for mig: Formidling, analyse og resultater.

Tager dig til dit næste niveau.

Skab balance i dit liv.